Digicafé


tablet & pc café

logo-bibliotheek

Het Digicafé wordt georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek Dronten in samenwerking met SeniorWeb Dronten en is voor iedereen gratis toegankelijk.

 

Tijdens het open café kunnen vragen gesteld worden over het gebruik van digitale media, zoals tablet, e-reader, smartphone, computer, softwaretoepassingen, internet en social media. Indien gewenst kan men zich ook laten informeren over het thema van de dag.

Whatsappen, sms’en of mailen, hoe werkt dat nou? Hoe stel ik op Facebook in wie mijn berichten kan lezen? Hoe zet ik een e-book van de bibliotheek op mijn e-reader? Waar vind ik handige apps en hoe installeer ik ze op mijn smartphone of tablet? Deze en andere vragen kunnen gesteld worden tijdens het Digicafé.

Neem eigen apparatuur, zoals een laptop, tablet, smartphone of e-reader mee. Verder is het voor leden van de bilbiotheek handig om hun bibliotheekpas en inloggegevens voor e-books bij de hand te hebben en een laptop voor advies bij het overzetten van een e-book naar een e-reader. Op webpagina flevomeerbibliotheek.nl/digitaleboeken vind u meer informatie over het gebruik van e-boeken.

 

Locatie: Kenniswerkplaats Bibliotheek Dronten (2e etage)

Data: Zie Rooster & Tarieven