seniorweb dronten bibliotheek flevomeer
Nieuwsbrief oktober 2021
Workshop Spam/malware herkennen
vr 1 okt 14.00-15.00 in de bibliotheek
deelname is gratis


jaguar

Tips voor het temmen van de roofdieren in de e-mail/computer jungle!

We krijgen dagelijks vele Whatsapp berichten, e-mails binnen, maar soms verschijnen er plotseling berichten in de browser en nu…?
De meeste mails en berichten zijn van vertrouwde bronnen, MAAR… soms! En dat heeft al voor veel vragen en problemen gezorgd. Hoe kunnen we dat nu voor zijn en problemen voorkomen en voorkomen dat we beroofd worden van informatie, geld enz…? Over deze vraag willen we samen nadenken en proberen een veiligere weg te vinden in de jungle van alle meldingen, berichten en mails die ons telkens weer bereiken. Hoe herken je een spam/malware ? Wat kun jet beste ermee doen om veilig ermee om te gaan? Is het te voorkomen? Mogelijkheden en onmogelijkheden op dit gebied!


Cursus Digisterker (2 of 3 lessen)
start: do 28 okt in de bibliotheek
deelname is gratis


logo Digisterker

Heeft u al een DigiD? Wilt u leren hoe gebruik te maken van digitale (overheids)diensten van bijvoorbeeld de gemeente Dronten, de SVB en de Belastingdienst? De gratis cursus Digisterker helpt u op weg.

Lees meer

Digicafé
do 7 okt, do 21 okt 15.30-17.00 in de bibliotheek
vrije toegang


digicafe

Tijdens het Digicafé helpen wij u met vragen over het gebruik van digitale media, zoals tablet, e-reader, smartphone, computer, toepassingen, internet en social media.


Meer informatie? www.ccdronten.nl of tel 0321-312712
Afmelden nieuwsbrief SeniorWeb Dronten