Facebook


  • Voor deze cursus is basiskennis van het gebruik van computer, tablet of telefoon noodzakelijk.
  • De cursus bestaat uit 2 lessen van 1½ uur.


logo facebookFacebook is een gratis online sociaal netwerk, speciaal ontwikkeld om gebruikers op een eenvoudige manier contact te laten onderhouden met vrienden en kennissen. Facebook is vrij vertaald een “smoelenboek”. Via Facebook kunt u in contact komen met vrienden en oude relaties van vroeger opzoeken, foto’s delen met anderen en in contact komen met hobbygroepen.


Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken dan moet u een persoonlijk profiel aanmaken. Vaak wordt beweerd dat via Facebook vele privé gegevens openbaar worden, maar dat is meestal de schuld van de gebruiker zelf. Met de juiste instellingen op uw computer is Facebook veilig te gebruiken en bepaalt uzelf wat wel en wat niet zichtbaar wordt op uw Facebook profiel. Facebook is internationaal, dus ook met vrienden in het buitenland kunt u contact onderhouden en bijvoorbeeld foto’s delen.

Wilt u aan Facebook deelnemen dan is het raadzaam om een cursus te volgen teneinde het gebruik van Facebook onder de knie te krijgen. In 2 lessen kunt u voldoende kennis opdoen om met dit unieke medium veilig te kunnen werken. Wereldwijd zijn er meer dan 650 miljoen mensen actief op Facebook. Ook iets voor u? Kom dan naar onze cursus om u in een gemoedelijke sfeer te bekwamen.

Inschrijven Cursus